Kökkö blogi

sunnuntaina, lokakuuta 19, 2008

Uusi blogi

Minulle soitettiin torstaina 16.10, ja houkuteltiin mukaan Uuden Suomen tarjoamaan blogipalveluun joka on pääasiassa tarkoitettu kunnallisvaaliehdokkaille. Palvelu on tuttu jo ennestään mutta koska olen jo pitänyt pienen hetken, enemmän tai vähemmän säännöllisesti tätä blogia en ole oikein innostunut palvelun käyttöön otosta.

Soittaja kuitenkin kertoi, että tarkoitus olisi luoda blogipalvelusta ruohonjuuritason poliitikkojen äänitorvi, joka jatkuisi vaalien jälkeenkin. Jäin siihen käsitykseen että tämä voisi myös osaltaan antaa mahdollisuuden saada mahdollisesti lisää julkisuuttakin, koska Uusisuomi on hienosti poiminut aina mielenkiintoisista blogikirjoituksista pienen uutisen omille sivuilleen.

Näin ollen totesinkin, että tuo palvelu voisi loppujen lopuksi tarjota paremman kanavan tuoda omia mietteitäni julki, siinä missä itse myös löytäisin kiinnostavia uusia blogeja itselleni. Näin ollen avasinkin oman blogini Uuden Suomen palvelulle.

Tämän blogin tulevaisuudesta en osaa vielä sanoa mitään varmaa. Saattaa olla että siirrän kirjoitukset täältä joskus Uuden Suomen palvelulleni ja lopetan tämän. Silti olen vielä testausvaiheessa miten uusi blogipalvelu lähtee itselläni käyntiin.

Mutta toistaiseksi odotettavissa on kirjoituksia ainoastaan uudessa blogissani.